uCAREER – “Aircraft Engineering Education Renovation”

 uCAREER – “Aircraft Engineering Education Renovation”

Проєкт «Реновація освіти в галузі літакобудування» (uCAREER – «Aircraft Engineering Education Renovation») в межах «Програми малих грантів публічної дипломатії – ОСВІТА на 2023 рік», що фінансується Державним департаментом США, Посольством США у Києві (the U.S. Department of State, the U.S. Embassy Kyiv).

Метою проєкту є створення інноваційних, орієнтованих на роботодавця, сертифікатних програм, за якими готуватимуть креативних і компетентних випускників-інженерів за спеціальністю «Прикладна механіка», що відповідає пріоритетам Державної цільової науково-технічної програми розвитку авіаційної промисловості на 2021-2030 роки.

Період реалізації проєкту: 01.11.2023 – 31.10.2024

Завдання проєкту

  1. Розробити та затвердити Сертифікатну програму «Технологія машинобудування від Прогрестех-Україна», провести набір студентів на сертифікатну програму у 2024 році.
  2. Удосконалити сертифікатну програму «Літакобудування. Прогрестех-Україна», провести набір студентів на сертифікатну програму у 2024 році.
  3. Розробити три курси змішаного навчання з композиційних матеріалів (4 кредити ECTS кожен).
  4. Розробити посібник українською мовою «Композиційні матеріали в авіаційній промисловості».
  5. Участь студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського у міжнародних конкурсах The American Society for Composites дистанційно.
  6. Обмін кращими практиками створення орієнтованих на роботодавця сертифікаційних програм та курсів змішаного навчання з колегами з інших підрозділів та університетів під час двох заходів проєкту.
  7. Організувати он-лайн лекції експертів з США.

Очікувані результати:

  1. Отримання випускниками знань з композиційних матеріалів та інших курсів сертифікаційних програм, які дозволять їм успішно працювати в компаніях авіаційної промисловості.
  2. Підвищення рівня зайнятості випускників в авіаційній промисловості.
  3. Удосконалення пропонованих курсів, пов’язаних з композиційними матеріалами в КПІ ім. Ігоря Сікорського та інших університетах, а також ініціювання додаткових досліджень в цій галузі.
  4. Посилення подальшої співпраці між установами-партнерами з довгостроковою перспективою підготовки спільних проєктних пропозицій та публікацій.
  5. Підвищення рівня інтернаціоналізації інженерної освіти. Інтеграція українських студентів і викладачів у міжнародну наукову спільноту.

Партнери проєкту

Проєкт фінансується Державним департаментом США, Посольство США у Києві, у межах «Програми малих грантів публічної дипломатії – ОСВІТА на 2023 рік»

Партнери проєкту:

 Україна:

  • Благодійний фонд імені Святого Володимира (координатор)
  • Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»
  • ТОВ «ПРОГРЕСТЕХ-УКРАЇНА»

  США:

  • The University of Arizona, College of Engineering
  • American Society for Composites

 

   

 

© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут

Please publish modules in offcanvas position.

Много шаблонов Joomla на JooMix.org