Slider

Проект Eurasia 2017

Проект Eurasia 2017: Співробітництво NTNU-KPI в межах освіти в галузі Індустрії 4.0

Інформація про партнерів:

Партнер в Норвегії: Партнер в Україні:

NTNU - Норвезький університет природничих та технічних наук

Department of Manufacturing and Civil Engineering

Координатор проєкту:

Niels Peter Ostbo, Associate Professor, contact

 

KPI – КПІ ім. Ігоря Сікорського

Механіко-машинобудівний інститут

Кафедра міжнародної економіки, Факультет менеджменту та маркетингу

Координатор проєкту в КПІ ім. Ігоря Сікорського:

Шукаєв Сергій Миколайович, професор, керівник відділу координації міжнародної проєктної діяльності contact

Виконавці проєкту в КПІ ім. Ігоря Сікорського

Галузі освіти та навчання:

1: Техніка і технологія

2: Машинобудування

3: Інформаційні, комп’ютерні та комунікаційні технології

Короткий опис проєкту

Основна мета цього проекту - запропонувати привабливу освіту в рамках сталого виробництва шляхом обміну знаннями між NTNU та KPI. Це буде зроблено шляхом зміцнення існуючої співпраці між установами та встановлення нових контактів як серед персоналу, так і студентів.

Даний проект дозволить поліпшити вже існуючі курси і програми за виробничою тематикою, пов'язаною з промисловістю 4.0 і адитивним виробництвом, а також сприятиме проведенню наукових досліджень з цих тем.

Крім того, співпраця спрямована на розробку сучасних методів навчання ( «learning factories and simulation» фабрики навчання та моделювання), а також програму досягнення кращого гендерного балансу для персоналу та студентів у технічних дослідженнях. Міцний академічний альянс між навчальним середовищем, крім створення привабливих можливостей для навчання та підвищення якості освіти, посилить мобільність як персоналу, так і студентів.

 Студенти, які навчаються в партнерських установах, зможуть отримати доступ до спільно розроблених курсів та навчальних заходів. Впровадження концепції та лабораторії навчальної фабрики «learning factory» змінить спосіб навчання управлінню технологіями та відкриє нові можливості для новаторських досліджень. Більше того, міжнародний досвід сприятиме культурному обміну між студентами КПІ та НТНУ.

Оскільки корупція як і раніше є важливою темою для України, ми прагнемо врахувати це питання як через проект і підхід «Індустрії 4.0», , так і через можливості культурного та навчального обміну. Таким чином, ми полегшуємо українським студентам ознайомлення зі ставленням до корупції у Західній Європі.

© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут
Много шаблонов Joomla на JooMix.org