Зустріч за проєктом uCAREER

Зустріч робочої групи щодо розробки курсів «Технології виготовлення деталей із композиційних матеріалів» та «Оброблення композиційних та спеціальних матеріалів»

04.12.2023 відбулась онлайн зустріч партнерів проєкту. У ході зустрічі учасники обмінялись досвідом щодо наповнення курсів з технологій виготовлення деталей з композиційних матеріалів у США, зокрема в Old Dominion University, та в Україні, зокрема в КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Розглянуто силабус дисципліни «Composite Materials» та матеріали лекцій Dr. Oleksandr Kravchenko. Колеги обговорили особливості теоретичної та практичної підготовки студентів, а також взаємодії з підприємствами.

 Учасники зустрічі:

Oleksandr Kravchenko, PhD, Associate Professor, Mechanical and Aerospace Engineering Department, Old Dominion University, USA

Антон Лавріненков, к.т.н., доц., в.о. завідувача кафедри технології виробництва літальних апаратів НН ММІ, КПІ ім. Ігоря Сікорського;

Юлія Лашина, к.т.н., доц., доцент кафедри технології машинобудування НН ММІ, КПІ ім. Ігоря Сікорського;

Артур Мигович, асистент кафедри технології машинобудування НН ММІ, КПІ ім. Ігоря Сікорського. 

 

Проєкт фінансується Державним департаментом США, Посольство США у Києві, у межах «Програми малих грантів публічної дипломатії – ОСВІТА на 2023 рік»

© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут

Please publish modules in offcanvas position.

Много шаблонов Joomla на JooMix.org