Slider

Спеціалізація "Інформаційні системи та технології в авіабудуванні"

Форма навчання: денна - бакалавр та магістр

Навчальний план

Спеціалізація «Інформаційні системи та технології в авіабудуванні» передбачає:

  • Вивчення студентами інформаційних Continuous Acquisition and Life Cycle Support, всіх особливостей застосування технологій супроводження життєвого циклу проектування, виробництва до експлуатації машин, приладів, конструкцій.
  • Виконання автоматизованих наукових і прикладних досліджень динаміки і надійності технічних систем авіаційної техніки та енергомашинобудування за допомогою багатоваріантних комп’ютерних спеціалізованих СAD/CAM/CAE/PLM систем автоматизованого проектування конструкцій згідно національних і міжнародних стандартів та технічних регламентів.
  • Ознайомлення з інформаційними технологіями систем автоматизації інженерних досліджень, прикладними пакетами програм в галузі машинобудування, базами даних та знань.

Здобута всебічна освіта дає можливість працювати: системним програмістом, інженером, конструктором, керівником відділу, викладачем ВНЗ, інженером-програмістом, консультантом з інженерних питань, науковим співробітником на фірмах «ПРОГРЕССТЕХ-Україна», «Boeing» та інших підприємствах міжнародного рівня.

Air Jordan Westbrook 0.2
© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут
Много шаблонов Joomla на JooMix.org