Slider

Спеціальність: 133 ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ

Спеціальність 133 “ГАЛУЗЕВЕ МАШИНОБУДУВАННЯ” – це спеціальність, на якій вчать будувати машини, але насправді це можливість одержати найкращу технічну освіту й стати справжнім майстром інженерних вершин. Галузеве машинобудування – спеціальність широкого профілю, яка дозволить вам в межах КПІ ім. Ігоря Сікорського навчитись розбиратись у складових частинах великих промислових виробництв, зрозуміти будову будь-яких верстатів, промислових систем та навіть літаків й космічних кораблів. Ви будете знати, як впроваджуються новітні комп’ютерні технології на виробництві, вільно оперувати всіма потрібними програмами й розробляти надсучасні підходи до оптимізації промисловості. Ми готуємо професіоналів високого рівня для успішного кар’єрного росту на підприємствах, в міжнародних та українських компаніях; в аналітичній, консультативній та дослідницькій діяльності, де здобуті знання та навички високо цінуються роботодавцями.

Випускники працюють на підприємствах авіабудівної, машинобудівної, зварювальної галузей інженерами-програмістами, консультантами з інженерних питань, науковим співробітниками на фірмах:

      

 

«ПРОГРЕССТЕХ-Україна», «BOEING», ДП Антонов, ВАТ «Гідросила», Банкнотно-монетний двір Національного банку України, ДХК «Арсенал», «Трактородеталь», «Арсенал», АО «Мотор Січ», ДП ЗМКБ «Прогрес», інженерами з продажу гідравлічного і пневматичного устаткування в компаніях Camozzi, Festo, Bosch-Rexroth та ін., вивчають ключові аспекти програмування та web-дизайну, впроваджують автоматизовані та комп’ютеризовані виробничі комплекси на базі сучасних цифрових технологій і комп’ютерної техніки та проектування роботизованих технології гарантує виготовлення зварних конструкцій з будь-яких матеріалів.

Сертифікати ЗНО
  1. Українська мова та література – не менше 100 балів
  2. Математика – не менше 125 балів за умови, що Фізика або Іноземна мова – не менше 100 балів
  3. Фізика або Іноземна мова – не менше 125 балів за умови, що Математика – не менше 100 балів
Adidas Ultra Boost 3.0 Cny team
© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут
Много шаблонов Joomla на JooMix.org