Slider

Спеціалізація "Гідропневмоавтоматика та гідравлічні і пневматичні машини"

Форма навчання: денна - бакалавр та магістр

Навчальний план

Гідравлічні і пневматичні системи приводів виконують найпотужніші, найшвидші та найточніші рухи в металургії, верстатах, автомобілях, літаках, сільськогосподарських машинах, автоматизованих виробництвах і інших технічних об’єктах.

Студенти опановують механіку, гідравліку, гідроаеромеханіку, отримують знання з теорії автоматичного керування, комп’ютерного проектування та конструювання, стають фахівцями з розробки багатофункціональних та адаптивних гідравлічних та пневматичних пристроїв і систем з використанням AutoCAD, Solid Works, Matlab, MathCAD, CATIА, Компас 3D та ін.

Випускники виконують експериментальні та модельні дослідження в лабораторіях та фірмах, що створюють та використовують сучасну техніку гідропневмоавтоматики, на підприємствах, чия діяльність пов’язана з гідравлічними та пневматичними системами особливого призначення (від космічної техніки до медицини та екології).

Випускники спеціалізації обіймають фахові та керівні посади в:

  • ВАТ «Гідросила»
  • ДП «Антонов»
  • Інститут Гідромеханіки НАНУ
  • НДІПБ
  • представництвах найвідоміших виробників гідро- та пневмоприводу – «Festo», «Bosch-Rexroth», «Camozzi», «Kärcher», «Hansa Flex» та ін.

Наші випускники працюють в наступних компаніях: КСК автоматизація, Mitsubishi, Kuka, Sigma-інжиніринг, Концерн "NICMAS", Hansa-Flex, Hydraulic LineПрогрестех Україна (Boeing), Гідросила Груп, ДП "Антонов", Vents та інші.

Women's Fashion blue
© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут
Много шаблонов Joomla на JooMix.org