Slider

Технології комп'ютерного конструювання верстатів, роботів та машин

Форма навчання: денна - бакалавр (також здійснюється набір на базі диплому молодшого спеціаліста), магістр

Навчальний план (термін навчання: 2 роки 10 місяців)

Навчальний план (термін навчання: 3 роки 10 місяців)

Освітня програма «Технології комп’ютерного конструювання верстатів, роботів та машин» готує інженерів-конструкторів, які можуть створювати нові машини. Ми навчимо вас системно реалізовувати процес побудови машини від деталі до готового, конкурентного продукту. Навчальний процес передбачає вивчення основ конструювання, нових технологій, матеріалів, які застосовуються в сучасному машинобудуванні, особливостей їх використання в інженерній практиці. Під час навчання є можливості реалізовувати і вдосконалювати свої знання, набувати практичний досвід - вміння мислити руками, займаючись у гуртках, де можна брати участь у створенні роботів, екотранспорту, засобів оборонного призначення, елементів супутникових та аерокосмічних систем та інших машин, які є актуальними в наш час.

Студенти оволодівають сучасними пакетами прикладних програм для розробки креслень, 3D-моделей конструкцій будь-якої складності, проведення їх розрахунків на етапі розробки та проектування. Окрема увага приділяється моделюванню роботи механізмів та машин в умовах, наближених до реальних, з урахуванням динамічних процесів, що виникають під час їх експлуатації.

Наші випускники працюють конструкторами у найрізноманітніших галузях машинобудування: на заводах та приватних підприємствах, серед яких Державний концерн "Укроборонпром", ТОВ "Костал Україна", ДП "Антонов", ДП "Луч", ТОВ "Техна", ТОВ "ProLite Automation", у світових компаніях, зокрема, "Прогрестех-Україна" і різноманітних українських стартапах.

Якщо тобі подобається створення нового, ти хочеш навчитись креативно мислити – тоді вступай до ММІ, спеціальність 131 "Прикладна механіка", освітня програма "Технології комп’ютерного конструювання верстатів, роботів та машин".

Сайт кафедри

© 2022 Навчально-науковий механіко машинобудівний інститут
Много шаблонов Joomla на JooMix.org